مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

تمهیدات پلیس برای اعزام زائران حج| اعلام لیست ۱۴‌ قلم داروی ممنوعه| حداکثر میزان ارز همراه زائران چقدر است؟

  • کد خبر: ۱۱۱۲۹۰
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱
تمهیدات پلیس برای اعزام زائران حج| اعلام لیست ۱۴‌ قلم داروی ممنوعه| حداکثر میزان ارز همراه زائران چقدر است؟
رئیس پلیس پیشگیری فراجا ضمن تشریح لیست داروهایی که حمل آن‌ها به کشور عربستان ممنوع است، گفت: هر زائر ۵ هزار یورو یا معادل آن می‌تواند همراه خود داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار مهدی معصوم‌بیگی در نشست خبری درباره اقدامات پلیس فرودگاه‌ها در اعزام حجاج بیت‌الله الحرام، اظهار کرد: از ۲۲ خرداد، حدود ۳۹ هزار زائر از طریق ۱۸ فرودگاه کشور به سرزمین وی اعزام می‌شوند و آخرین گروه از زائران نیز هفتم مرداد به کشور باز‌می‌گردند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا با اشاره به پنج مأموریت محوری برای پلیس فرودگاه، افزود: تکریم حجاج عزیز یکی از مأموریت‌های مذکور است.

این مقام انتظامی، هماهنگی‌های برون‌سازمانی مخصوصاً با سازمان حج و زیارت، تأمین نظم و امنیت و پیشگیری از وقوع سرقت را از دیگر مأموریت‌های محوری پلیس فرودگاه درباره مأموریت اعزام زائران برشمرد و تصریح کرد: ۴۸ ساعت قبل از پرواز باید بار‌های زائران به فرودگاه ارسال شود تا اقدامات انتظامی برای چک و بازرسی صورت گیرد.

وی ادامه داد: در این سفر حمل هرگونه داروی کدئین‌دار یا احیاناً مشتقات یا خود مواد مخدر جزو خط قرمز پلیس است، موارد مذکور با سیستم‌های هوشمند کنترل می‌شود البته در حوزه آموزش کاروان‌ها، سلسله پیام‌های آموزشی برای زائران و رؤسای کاروان‌ها هم از طریق سازمان حج و زیارت و هم پلیس ارسال شده است.

معصوم‌بیگی خاطرنشان کرد: استقبال و بدرقه منجر به ایجاد ترافیک و کندی کار می‌شود لذا از همراهان زائران محترم می‌خواهیم تا حد امکان برای بدرقه و استقبال زائران به فرودگاه نیایند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا متذکر شد: حمل ۱۴ قلم دارو به کشور عربستان از جمله آمپول پتیدین ۵۰ و ۱۰۰ میلی‌گرم، آمپول مرفین ۱۰ میلی‌گرم، قرص متادون ۵ و ۲۰ میلی‌گرم، شربت متادون، هیدرو مرفین ۲ میلی‌گرم، قرص متیل فنیدات هیدرو کلراید، قرص ترامادول ۵۰ و ۱۰۰ میلی‌گرم، آمپول ترامادول ۵۰ میلی‌گرم، شربت اکسپکتورانت کدئین‌دار، قرص استامینوفن کدئین‌دار، آمپول دیازپام ۱۰ میلی‌گرم، قرص دیازپام ۵، ۲ و ۱۰ میلی‌گرم، آمپول و قرص بوپرنورفین ممنوع است.

این مقام انتظامی یادآور شد: اگر احیاناً مواد مخدر از فردی کشف شود، برای وی پرونده تشکیل شده و احتمال دارد وی از این سفر معنوی باز بماند، هم تجهیزات پلیس در این رابطه به‌روز شده و هم از کارشناسان چِهره‌زن استفاده می‌شود.

وی افزود: البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که حجاج ایرانی منضبط و قانون‌مدار هستند و هم قوانین کشور ما و هم کشور عربستان را رعایت می‌کنند و موارد مذکور نیز به ندرت روی می‌دهد و نکات ذکر شده نیز برای این است تا خدای ناکرده موارد محدود نیز به وقوع نپیوندد.

معصوم‌بیگی با اشاره به فعالیت تیم‌های پیشگیری از سرقت در ایام اعزام زائران به حج در فرودگاه‌های کشور، گفت: تجهیزات پایش‌کننده محیط فرودگاه نیز در اختیار پلیس قرار دارد و از این بابت مشکلی وجود ندارد.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا افزود: حدود ۵ هزار مأمور پلیس برای انجام این مأموریت به خدمت گرفته می‌شوند.

این مقام انتظامی عنوان کرد: هر زائر ۵ هزار یورو یا معادل آن و ۱۵۰ گرم طلا می‌تواند همراه خود داشته باشد البته این مقررات مربوط به تمام سفر‌ها است.

وی ادامه داد: اگر زائر بیش از ۵ هزار یورو همراه خود داشته باشد، مابقی ارز طبق مقررات ضبط خواهد شد.

معصوم‌بیگی اظهار کرد: حدود ۱۱ هزار نفر از حجاج از فرودگاه حضرت امام (ره) با ایرلاین‌های داخلی راهی سرزمین وحی می‌شوند و از فرودگاه مهرآباد پروازی انجام نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->