حکم اعدام مهران بهرامیان از عوامل شهادت شهید رضایی اجرا شد (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم بازسازی صحنه شهادت شهید رضایی تصادف زنجیره‌ای در بلوار نماز مشهد یک کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) جاده کندوان یکطرفه شد | آزادراه تهران شمال مسدود شد (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) ۶ کشته در یک مشاجره خانوادگی در سراب ۱۲ مصدوم در سانحه رانندگی در جاده چالوس پیش‌بینی آسمانی صاف تا کمی ابری در تهران برای ۵ روز آینده ۶۳ سکه تاریخی منقوش به نام پیامبر (ص) رونمایی می‌شود ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) کیفرخواست قاتل ایلیا صادر شد انهدام بیش از ۹۷ هزار متر خطوط لوله انتقال سوخت قاچاق در هرمزگان نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد اعلام شد علت دود اطراف سایت هسته‌ای اصفهان چه بود؟ زلزله‌ای شدید جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار افغانستان را لرزاند (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) شناسایی بیش از ۱۳۰۰ نوع ماده مخدر نوظهور در جهان آمار جان‌باختگان زلزله افغانستان از مرز ۲ هزار نفر رد شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) دستگیری قاتل فراری پس از ۱۴ سال در تهران وزیر میراث فرهنگی: باید سهم گردشگری ایران از چین افزایش یابد + ویدئو سازمان غذا و دارو: نگرانی‌ها درباره کمبود انسولین بی‌مورد است کشف و توقیف محموله سلاح و مهمات جنگی در لرستان + عکس (۱۳ شهریور ۱۴۰۴) هواپیمایی برای پرواز رشد اشتغال پایان یک انتظار ۱۵ ساله! | نسخه آی‌پد اینستاگرام منتشر شد هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری در پلتفرم‌های جعلی رمزارز فیشورسیلنت دندان چیست و چه کسانی باید آن را روی دندان بگذارند؟ یک ورزش موثر و توصیه شده برای کاهش استرس نسل Z پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۴) | پایداری نسبی دما تا اواسط هفته آینده در استان پوشش بیمه‌ای ۲ هزار فعال صنایع‌دستی کشور مهریه، عامل استحکام یا انفصال خانواده؟ | گذری بر قوانین شرعی، حقوقی و روانشناختی مهریه واکنش وزیر آموزش و پرورش به اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی: همه امتیازات قانونی بوده است تربیت پرستار بیمارستانی غیرقانونی است
سرخط خبرها

تمهیدات پلیس برای اعزام زائران حج| اعلام لیست ۱۴‌ قلم داروی ممنوعه| حداکثر میزان ارز همراه زائران چقدر است؟

  • کد خبر: ۱۱۱۲۹۰
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۱
تمهیدات پلیس برای اعزام زائران حج| اعلام لیست ۱۴‌ قلم داروی ممنوعه| حداکثر میزان ارز همراه زائران چقدر است؟
رئیس پلیس پیشگیری فراجا ضمن تشریح لیست داروهایی که حمل آن‌ها به کشور عربستان ممنوع است، گفت: هر زائر ۵ هزار یورو یا معادل آن می‌تواند همراه خود داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار مهدی معصوم‌بیگی در نشست خبری درباره اقدامات پلیس فرودگاه‌ها در اعزام حجاج بیت‌الله الحرام، اظهار کرد: از ۲۲ خرداد، حدود ۳۹ هزار زائر از طریق ۱۸ فرودگاه کشور به سرزمین وی اعزام می‌شوند و آخرین گروه از زائران نیز هفتم مرداد به کشور باز‌می‌گردند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا با اشاره به پنج مأموریت محوری برای پلیس فرودگاه، افزود: تکریم حجاج عزیز یکی از مأموریت‌های مذکور است.

این مقام انتظامی، هماهنگی‌های برون‌سازمانی مخصوصاً با سازمان حج و زیارت، تأمین نظم و امنیت و پیشگیری از وقوع سرقت را از دیگر مأموریت‌های محوری پلیس فرودگاه درباره مأموریت اعزام زائران برشمرد و تصریح کرد: ۴۸ ساعت قبل از پرواز باید بار‌های زائران به فرودگاه ارسال شود تا اقدامات انتظامی برای چک و بازرسی صورت گیرد.

وی ادامه داد: در این سفر حمل هرگونه داروی کدئین‌دار یا احیاناً مشتقات یا خود مواد مخدر جزو خط قرمز پلیس است، موارد مذکور با سیستم‌های هوشمند کنترل می‌شود البته در حوزه آموزش کاروان‌ها، سلسله پیام‌های آموزشی برای زائران و رؤسای کاروان‌ها هم از طریق سازمان حج و زیارت و هم پلیس ارسال شده است.

معصوم‌بیگی خاطرنشان کرد: استقبال و بدرقه منجر به ایجاد ترافیک و کندی کار می‌شود لذا از همراهان زائران محترم می‌خواهیم تا حد امکان برای بدرقه و استقبال زائران به فرودگاه نیایند.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا متذکر شد: حمل ۱۴ قلم دارو به کشور عربستان از جمله آمپول پتیدین ۵۰ و ۱۰۰ میلی‌گرم، آمپول مرفین ۱۰ میلی‌گرم، قرص متادون ۵ و ۲۰ میلی‌گرم، شربت متادون، هیدرو مرفین ۲ میلی‌گرم، قرص متیل فنیدات هیدرو کلراید، قرص ترامادول ۵۰ و ۱۰۰ میلی‌گرم، آمپول ترامادول ۵۰ میلی‌گرم، شربت اکسپکتورانت کدئین‌دار، قرص استامینوفن کدئین‌دار، آمپول دیازپام ۱۰ میلی‌گرم، قرص دیازپام ۵، ۲ و ۱۰ میلی‌گرم، آمپول و قرص بوپرنورفین ممنوع است.

این مقام انتظامی یادآور شد: اگر احیاناً مواد مخدر از فردی کشف شود، برای وی پرونده تشکیل شده و احتمال دارد وی از این سفر معنوی باز بماند، هم تجهیزات پلیس در این رابطه به‌روز شده و هم از کارشناسان چِهره‌زن استفاده می‌شود.

وی افزود: البته ذکر این نکته حائز اهمیت است که حجاج ایرانی منضبط و قانون‌مدار هستند و هم قوانین کشور ما و هم کشور عربستان را رعایت می‌کنند و موارد مذکور نیز به ندرت روی می‌دهد و نکات ذکر شده نیز برای این است تا خدای ناکرده موارد محدود نیز به وقوع نپیوندد.

معصوم‌بیگی با اشاره به فعالیت تیم‌های پیشگیری از سرقت در ایام اعزام زائران به حج در فرودگاه‌های کشور، گفت: تجهیزات پایش‌کننده محیط فرودگاه نیز در اختیار پلیس قرار دارد و از این بابت مشکلی وجود ندارد.

رئیس پلیس پیشگیری فراجا افزود: حدود ۵ هزار مأمور پلیس برای انجام این مأموریت به خدمت گرفته می‌شوند.

این مقام انتظامی عنوان کرد: هر زائر ۵ هزار یورو یا معادل آن و ۱۵۰ گرم طلا می‌تواند همراه خود داشته باشد البته این مقررات مربوط به تمام سفر‌ها است.

وی ادامه داد: اگر زائر بیش از ۵ هزار یورو همراه خود داشته باشد، مابقی ارز طبق مقررات ضبط خواهد شد.

معصوم‌بیگی اظهار کرد: حدود ۱۱ هزار نفر از حجاج از فرودگاه حضرت امام (ره) با ایرلاین‌های داخلی راهی سرزمین وحی می‌شوند و از فرودگاه مهرآباد پروازی انجام نمی‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->